Cégtörténet

A V&H Medical-Rad Bt. 2007. óta folytat egészségügyi tevékenységet.  A Bt. működtetését az ügyvezető tulajdonos Horváth Tibor és a szakmai irányító dr. Vargovics Eszter radiológus főorvos, a nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház osztályvezető főorvosa látja el.

A Társaság a megalakulása óta a nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház radiológiai osztályán lát el radiológus szakorvosi teendőket röntgen-, ultrahang-, CT-diagnosztika és mammográfia területén illetve a sürgősségi betegellátás területén ügyeleti munkavégzés keretében.

2008. és 2010. között több mint két éven keresztül a hévízi Szent András Reumakórház radiológiai részlegén is tevékenykedtünk röntgen- és UH diagnosztika területen, különös tekintettel a mozgásszervi betegségek röntgen és UH- diagnosztikájára.

Dr. Vargovics Eszter 2004-ben Nagykanizsán elsőként a 4D-s terhességi UH- vizsgálatok készítését kezdte el. Az azóta eltelt időszakban több, mint kétezer vizsgálatot végzett, több esetben is kiszűrve fejlődési rendellenességeket.  2008-tól a nagykanizsai kórház rendelőintézetében ultrahang diagnosztikai magánrendelést is folytat.

2014. júliusától a V&H Medical-Rad Bt. a MED-SCOP Hungary Kft-vel kötött stratégiai együttműködési szerződés keretein belül, a MED-SCOP Hungary Kft. tulajdonában lévő mobil szűrőállomást bérbe véve vállalja cégek, intézmények, egyesületek és egyéb társaságok által igényelt általános és speciális egészségügyi szűrések lebonyolítását.

2015. júniusától cégünk rendelkezik ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszerrel.

A prevenció létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen korunk orvoslásában.